Bangkoks shopping

Varuhus i Bangkok

Dom moderna, flera våningar höga, köpcentrumen i Bangkok är ett paradis för shopping. Från det legendariska MBK, Mah Boon Krong till det mer sofistikerade Emporium, trendiga Siam Discovery eller sanslöst lyxiga Siam Paragon. Bangkoks shopping kan tillgodose alla smaker, plånböcker och stilar. Det senaste tillskottet i stadens ”mallscape” är de nya och myckett moderna Central World, vilket ska vara det största köpcentret i Sydostasien.

I dessa gallerior hittar du stadens finaste modebutiker med välkända varumärken, specialbutiker med alla tänkbara tillbehör och självklart allehanda lyxvaror. Inte bara blir man bortskämd av utbudet, det är ofta enkelt att hitta i shoppinggalleriorna. Dom är moderna och luftkonditionerade, dom kan även vara ett trevligt alternativ till Bangkoks heta och livliga heta marknader. Dom flesta stora varuhus lättillgängligt via Bangkoks moderna och effektiva Skytrain, BTS. Glöm bara inte att ha på dig bekväma skor.

Marknader i Bangkok

Det finns olika typer av marknader i Bangkok, från den varma och klibbiga Chatuchak Weekend Market, till den något mer sofistikerade och kallare nattmarknaden.

Förutom utmärkta fynd kan marknaderna också erbjuda en del av det lokala livet och en fantastisk möjlighet att provsmaka den typ av mat du inte hittar på dom större hotellen. Glöm inte att pruta med ett leende, så får du en mycket bättre affär.