Vad finns var?

Det är inte alltid speciellt lätt att hitta i en stad, eller ett land som du aldrig tidigare har besökt. Speciellt inte när det handlar om en så pass stor stad som Bangkok. Att hitta i Bangkok som ny turist är mer eller mindre en sak som är omöjligt. Därför är det alltid bra att ta en karta, GPS eller andra hjälpmedel till hjälp för att kunna hitta på ett enkelt sätt i Thailands huvudstad.

Kartor

Vill du hitta i Bangkok så finns det gott om kartor som du kan använda dig av. Det finns både kartor som du kan använda dig av fysiskt och via nätet. Skulle du ha tillgång till en mobiltelefon så kan du använda t.ex. Google Maps för att kunna navigera dig på ett bra sätt. I övrigt så finns det även turistbyråer, och kiosker som tillhandahåller kartor över Thailand och Bangkok.

Fråga dig omkring

Thailändare och mer rutinerade turister i Bangkok har troligen bättre koll på hur staden är uppbyggd. Därför är det ingen dum idé att ta hjälp av lokalbefolkningen för att få råd. Många thailändare är mycket gästvänliga och hjälper dig som turist gärna på rätt spår igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *