Suvarnabhumi

Flygplatsen i Bangkok kallas inget mindre än Suvarnabhumi, och dit kommer mängder av svenska turister varje år för att starta sin resa i Thailand. Flygplatsen invigdes så sent som 2006. Suvarnabhumi är en av de flygplatser i världen som har de största terminalerna. Detta betyder att flygplatsen är mycket stor.

Resa till Bangkoks flygplats

Att ta sig till Thailands huvudstad Bangkok är inte speciellt svårt. Det kommer ständigt in massor av flygplan för att lämna och hämta turister som besöker Thailand. Därför är det inte heller speciellt svårt att hitta flyg som tar dig dit. Bland de jämförelsesajter som kan hjälpa dig med att boka en resa till Bangkok så finns det många alternativ och priser som du kan välja mellan. Vi rekommenderar dig att söka efter en resa till Thailand hos någon av de sajter som kan tillhandahålla flygresor till Thailand. Det är det absolut enklaste sättet för dig att ta dig till Thailand.

Transfer till/från flygplatsen

Om du har valt att flyga till Bangkoks flygplats Suvarnabhumi så kommer du att behöva någon form av transport från flygplatsen till ditt boende. I vissa fall så ingår en transfer från Bangkoks flygplats i din flygbiljett. I andra fall så behöver du ordna en egen transport från flygplatsen. Detta kan vara något som anses krångligt för dig som har mycket packning. Därför rekommenderar vi dig alltid att se till hur du kommer från och till flygplatsen redan innan du ska flyga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *