Shopping

Det är många svenskar som åker till Thailand för att sola, bada, och bara njuta. En sak som även är populär att många svenskar gör i Bangkok och Thailand är att de shoppar. I Thailand så finns det massor av butiker & shoppingsmöjligheter. Här kan du som svensk handla märkeskläder, parfymer och andra saker mycket billigt.

Shoppa i Thailand

I framförallt de städer eller områden som tilltalar mycket turister så finns det gott om shopping. Butiker med kläder, skor och mycket annat ligger vägg i vägg med varandra och en shoppingtur i Thailand kan vara mycket rolig att uppleva. I Thailand kan du även handla saker som inte är lika enkelt att hitta i Sverige. T.ex. så finns det massor av thailändska hantverk och smycken som du kan shoppa. Det blir en bra souvenir för den som önskar att ta med sig ett minne från resan till Thailand.

Pruta?

Ska man pruta i Thailand? Ja, det borde du. Det finns massor av butiker som redan har satt ett högre pris än vad det redan behöver vara. Det leder då till att prutningen redan är inräknad i priset hos många försäljare. Därför bör du inte ha dåligt samvete om du skulle vilja köpa en sak för ett billigare pris. Dessutom är det väldigt vanligt att turister vill pruta på de produkter som de säljer. Det innebär helt enkelt att du inte behöver känna dig dum om du skulle vilja pruta på priset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *