Säkerhet

I ett land som Thailand så finns det mycket bluffar eller knep som du kan råka ut för. Det är därför alltid bra att känna till vilken säkerhet som du har. Självklart kan du alltid kontakta polisen i Thailand om du skulle råka ut för någon typ av brott. Det är däremot inte många svenskar som är nöjda med polisens arbete. Oftast så blir du ignorerad om du inte utsatts för ett allvarligt brott.

Det bästa skydde som du kan ha mot bedrägerier eller skador är en reseförsäkring. Denna försäkring kan då hjälpa dig rent ekonomiskt om du skulle utsättas för något otrevligt under din semester till Thailand. En reseförsäkring kan du teckna hos de flesta försäkringsbolag i Sverige. Det är viktigt att du ser till vad din försäkring hjälper dig med innan du ger dig iväg.

Det är däremot alltid bra att kontakta polisen i Thailand om du skulle råka ut för något tråkigt. Oavsett om de kan hjälpa dig så kan du bevisa att du polisanmält saken hos polisen om ditt försäkringsbolag skulle börja undra.

Något som alltid är bra är om du är vaksam under din semster i Thailand. Det är något som kan få dig att undvika komplikationer med polis, försäkringsbolag m.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *